kalmarbonetjanst.blogg.se

Kalmar Bönetjänst är en ideell förening som verkar för att uppmuntra, stödja och initiera alla former av förbön för vårt land, vår region och vad helst den Helige Ande manar till. Enligt Guds ord i Bibeln och Hans uppmaningar i främst Jeremia 6:16 och Hesekiel 22:30 vill vi axla manteln och stå med i den andliga striden för att återta den seger som redan är vår via Jesus seger på korset! Vi vill slå vakt om Guds ords auktoritet och dess helighet i sin rena ursprungliga form och frimodigt predika vad anden säger till församlingarna idag! Du är välkommen att stå med oss. "Om någon kan slå ned den som är ensam, håller dock två stånd mot angriparen, och en tretvinnad tråd brister inte så snart!" Predikaren 4:12.

Vårt rop i Januari...

Publicerad 2013-12-30 15:22:25 i Allmänt

...gäller våra ungdomar. Vi ber att ungdomarna ska hitta den rätta vägen bland alla villovägar som erbjuds idag. Vi ber att vuxna ska ta sitt ansvar och "vänja den unge vid vilken väg han bör vandra". Vi ber att sunda värderingar ska få starka samhällsröster som hörs ut i ungdomsvärlden. Vi ber för ungdomsledare i våra församlingar, att de ska vara raka och Bibeltrogna föredömen med Kristus i fokus. Vi ber att ledare ska våga utmana ungdomar och servera dem fast föda i stället för "mellanmjölk"!

Vårens stora bönesatsning!

Publicerad 2013-12-30 14:21:31 i Allmänt

Under våren ber vi för ytterligare andligt uppvaknande bland kristna i Kalmarregionen. Vi ber för att etablerade församlingar ska vakna upp och se med Guds ögon på sin egen situation. Vi ber att man ska känna igen och göra sig av med det som inte är av Anden sanktionerat. Vi ber att den nytestamentliga kristendomen ska få bli levande idag i församlingarna, och att Guds Helige Ande ska få överbevisa oss om vad vi behöver göra upp med. Vi ber om öppna ögon för den rätta fastan och en nöd för de förlorade och de minsta i samhället!

Om

Min profilbild

Kalmar Bönetjänst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela