kalmarbonetjanst.blogg.se

Kalmar Bönetjänst är en ideell förening som verkar för att uppmuntra, stödja och initiera alla former av förbön för vårt land, vår region och vad helst den Helige Ande manar till. Enligt Guds ord i Bibeln och Hans uppmaningar i främst Jeremia 6:16 och Hesekiel 22:30 vill vi axla manteln och stå med i den andliga striden för att återta den seger som redan är vår via Jesus seger på korset! Vi vill slå vakt om Guds ords auktoritet och dess helighet i sin rena ursprungliga form och frimodigt predika vad anden säger till församlingarna idag! Du är välkommen att stå med oss. "Om någon kan slå ned den som är ensam, håller dock två stånd mot angriparen, och en tretvinnad tråd brister inte så snart!" Predikaren 4:12.

Kalmar Bönetjänst gör gemensam sak med Sverigebönen!

Publicerad 2014-05-30 09:18:00 i Allmänt

"Nationaldagsbön


Nu är det nio år sedan Sveriges nationaldag blev en helgdag. Det finns en längtan från många kristna håll att den dagen ska få bli en speciell bönedag för Sverige. Vad skulle hända om Sveriges alla kristna kunde samlas i bön på sina orter bad för vårt land i år?

Guds ord är tydligt med att det faktiskt är Guds folk som måste ta första steget för att Gud ska kunna hela vårt land.

… men om mitt folk som är uppkallat efter mitt namn ödmjukar sig, och ber, och söker mitt ansikte, och omvänder sig från sina onda vägar, då ska jag höra från himlen, och förlåta deras synd, och hela deras land.”"

Citat från Sverigebönens hemsida: http://www.sverigebonen.se/nationaldagsbon/

Den 6:e Juni ber vi alltså tillsammans med resten av Sverige! Besök gärna Sverigebönens hemsida http://www.sverigebonen.se/nationaldagsbon/ för mer information. Vi fortsätter även under sommaren att be särskilt för Sverige.

 

Vårt rop i Maj

Publicerad 2014-05-06 08:56:22 i Allmänt

I maj månad ber vi för alla våra nya svenskar och alla som fortfarande väntar på uppehållstillstånd. Vi ber att Gud ska komma med helande till dessa människor för ande, kropp och själ. Vi ber att missförhållanden i hemmen ska upphöra, komma till kännedom och att Gud ska överbevisa om synd. Vi ber att Sverige ska få bidra med mycket gott till dessa människors liv. Vi ber att de som inte redan har ska få finna en tro på Gud i Sverige. Vi ber att i de fall där kulturer har inneburit orättfärdiga förhållningssätt gentemot varandra i familjen, ska ögon öppnas och Guds helige Ande visa på rättfärdighet och kärlek. Vi ber att Gud ska utgjuta sin Ande över allt kött!

Om

Min profilbild

Kalmar Bönetjänst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela