kalmarbonetjanst.blogg.se

Kalmar Bönetjänst är en ideell förening som verkar för att uppmuntra, stödja och initiera alla former av förbön för vårt land, vår region och vad helst den Helige Ande manar till. Enligt Guds ord i Bibeln och Hans uppmaningar i främst Jeremia 6:16 och Hesekiel 22:30 vill vi axla manteln och stå med i den andliga striden för att återta den seger som redan är vår via Jesus seger på korset! Vi vill slå vakt om Guds ords auktoritet och dess helighet i sin rena ursprungliga form och frimodigt predika vad anden säger till församlingarna idag! Du är välkommen att stå med oss. "Om någon kan slå ned den som är ensam, håller dock två stånd mot angriparen, och en tretvinnad tråd brister inte så snart!" Predikaren 4:12.

Tillkomme Ditt rike i Kalmarbygden!

Publicerad 2014-08-31 11:10:40 i Allmänt

Under hösten fortsätter vi att be för Kalmar. Vi ber om Guds närvaro och att Hans vilja ska få ske, på jorden så som i himlen. Vi ber att event, motstridiga Guds rike, ska få splittras och läggas ned. Vi ber att människor ska vakna upp för levande Gud. Vi ber att kristna ska känna nöd för sitt land, sin stad och sina medmänniskor världen över. Vi ber att de ska ta ett större ansvar i bön.
 
Vi ber att valet ska rösta fram människor med rena hjärtan, ärlighet och medmänsklighet. Vi ber att Kalmar ska öppna sig ännu mer för de svaga och utsatta. Vi ber att Gud välsignar Kalmar med hälsa. Vi ber att människor ska må bra till ande, kropp och själ. Vi ber Gud att du låter Din kärlek strömma särskilt genom de människor för vilka livet är tufft. Vi ber att vi ska få se en minskad statistik av självmord och våldshandlingar. Kom med Din närvaro Gud, kom!!!

Global Call To Prayer for Iraq!

Publicerad 2014-08-31 11:00:00 i Allmänt

I September ber vi tillsammans med tusentals andra. Vi ber som Anden leder oss och stämmer samtidigt in i den gemensamma bönen för våra förföljda syskon i Iraq och mellanöstern. Vi ber!
 
"Our Father who is in Heaven, You alone are Holy. 
Father let Your Kingdom come and Your will be done here on earth as it is in Heaven. Father today we lift up our brothers and sisters in Iraq
We ask that You will stop the the violence being done to the Iraqi people. 
Father we ask that You deliver them from this evil. 
Father we ask that You will bring comfort and peace and joy. 
We ask that You strengthen Your people, that You would give them hope. 
We ask for wisdom for the world leaders who are considering how to respond. 
Father we ask that You would change the hearts of those doing evil. 
Bring them to repentance so they may be forgiven.
We ask for peace across the Middle East.
Father we thank You for those who have been rescued. 
Father we thank You for all the people on the ground that are providing food, water and other aid. Please provide them with everything they need to do their work. 
Father we thank You for all Your people praying around the world, we ask that You would direct our prayers today and every day.
And finally Father we thank You for Your promise that this life is but a whisper. 
That every tear will be wiped away, that there will be an end to suffering.
Father we praise Your Holy name. 
Yours is the Kingdom and the Power and the Glory, forever and ever. 
In Jesus precious name. Amen."
 
Besök gärna eventet och delta i bönesatsningen! 
https://www.facebook.com/events/750080125048644/?fref=ts

Om

Min profilbild

Kalmar Bönetjänst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela