kalmarbonetjanst.blogg.se

Kalmar Bönetjänst är en ideell förening som verkar för att uppmuntra, stödja och initiera alla former av förbön för vårt land, vår region och vad helst den Helige Ande manar till. Enligt Guds ord i Bibeln och Hans uppmaningar i främst Jeremia 6:16 och Hesekiel 22:30 vill vi axla manteln och stå med i den andliga striden för att återta den seger som redan är vår via Jesus seger på korset! Vi vill slå vakt om Guds ords auktoritet och dess helighet i sin rena ursprungliga form och frimodigt predika vad anden säger till församlingarna idag! Du är välkommen att stå med oss. "Om någon kan slå ned den som är ensam, håller dock två stånd mot angriparen, och en tretvinnad tråd brister inte så snart!" Predikaren 4:12.

Guds Ord

Publicerad 2016-08-06 16:20:32 i Allmänt

Guds Ord är levande. Guds Ord är kraft. Guds Ord är Jesus. Guds Ord har en potential så stor att vi inte ens kan föreställa oss det. Guds Ord är skapande, heligt!
 
Vi ber för att Guds Ord ska få utrymme i våra liv, i vårt samhälle och vårt land. Vi ber att Guds Ord ska bevaras rent. Vi ber att Ordet, Jesus ska få verka i varje människa. Guds Ord står över alla andra ord. Låt Guds Ord verka i vår tid, här och nu!
 
Amen!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kalmar Bönetjänst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela