kalmarbonetjanst.blogg.se

Kalmar Bönetjänst är en ideell förening som verkar för att uppmuntra, stödja och initiera alla former av förbön för vårt land, vår region och vad helst den Helige Ande manar till. Enligt Guds ord i Bibeln och Hans uppmaningar i främst Jeremia 6:16 och Hesekiel 22:30 vill vi axla manteln och stå med i den andliga striden för att återta den seger som redan är vår via Jesus seger på korset! Vi vill slå vakt om Guds ords auktoritet och dess helighet i sin rena ursprungliga form och frimodigt predika vad anden säger till församlingarna idag! Du är välkommen att stå med oss. "Om någon kan slå ned den som är ensam, håller dock två stånd mot angriparen, och en tretvinnad tråd brister inte så snart!" Predikaren 4:12.

Befall din väg åt Herren, så hava dina planer framgång...!

Publicerad 2016-02-22 10:32:58 i Allmänt

Ibland är det mycket att både stå i och be för. Då känns det skönt att Bibeln är full av hopp och sköna löften från vår Gud att luta sig mot.
 
Situationen i vårt land fortsätter att förändras och Sverige och svensk kristenhet står inför en ny tid. Vi behöver alla allvarligt fråga oss själva och Gud hur vi ska möta denna nya situation. Missionsfältet har kommit hit och de förlorade står vid våra gränser. Det är svårt att längre förneka vårt uppdrag, missionsbefallningen.
 
Det är dags att ta tag i vår kallelse, söka Gud för vad just min uppgift och roll är. Det är dags att börja samla skatter i himlen och inte här på jorden. 
 
Vår bön nu och en tid framöver, " Herre sänd mig"!
 
I Jesu namn, Amen!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-02-22 21:42:13

Be för mig och Sara som ska ut och evangelisera Kalmar tis och fredag denna vecka. Tack! /Rikard

Postat av: Lotta Brandt

Publicerad 2016-02-23 07:37:52

Vi ber!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kalmar Bönetjänst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela